Menu w cenie 140zł/os
Dania gorące:
– Krem z topinamburu z chipsem
– Polędwiczka wieprzowa w sosie kumkwat podana z ziemniakami opiekanymi w ziołach oraz bukietem sałat z sosem winegret
(dla dzieci: patyczki z kurczaka podane z frytkami i surówką z marchewki)
– Filet kurczaka ze szparagami otulony boczkiem, karczek w sosie chrzanowym, gnocchi buraczkowe, warzywa na parze (danie podane na półmiskach)
Przystawki na zimno:
– Wędlina własnego wyrobu (mięsa wędzone i pieczone)
– Pstrąg faszerowany
– Przepiórka faszerowana
– Schab po lwowsku z bakaliami
– Rolada drobiowa z pistacjami
– Cymes drobiowy z morelami
– Sajgonki z farszem warzywnym z dipem czosnkowym
– Jajka faszerowane i dekorowane
– Sałatka brokułowa z płatkami migdałowymi
– Sałaka cezar z kurczakiem
Pozostałe:
– Deser lodowy z musem owocowym
– Ciasto domowego wypieku (sernik, czekoladowe, kora orzechowa, snickers, Pani Walewska)
– Babeczki z bitą śmietaną i owocami
– Kawa, herbata
– Napoje gazowane, soki owocowe, woda niegazowana z cytryną
– Pieczywo