Menu 180zł od osoby (dzieci 50% ceny)
Dania gorące:
– Zupa krem z warzyw sezonowych
(dla dzieci: rosół z makaronem)
– Polędwiczka wieprzowa z sosem wiśniowym podana z puree ziemniaczanym i
bukietem sałat z sosem winegret
(dla dzieci: paluszki z kurczaka podane z frytkami i surówką z marchewki)
– Pierś w sosie serowo-brokułowym, udziec indyka duszony w pigwie podane z
ryżem i warzywami z wody (danie podane na półmiskach)
Przystawki na zimno:
– Befsztyk tatarski z marynatami
– Wędlina własnego wyrobu
– Schab z morelami i szpinakiem
– Pasztet z dzika z siemieniem lnianym podany z sosem żurawinowym
– Roladki z udek drobiowych z omletem szpinakowym i pistacjami i sosem
majonezowo-koperkowym
– Śledź w ziołach
– Jajka faszerowane i dekoracyjne
– Sajgonki warzywne z dipem
– Sałatka brokułowa
– Sałatka cezar z kurczakiem
– Sałatka z kaczką
Pozostałe:
– Ciasto domowego wypieku(4 rodzaje)
– Kawa, herbata
– Soki owocowe, woda z cytryną