Przykładowe menu w cenie 110zł/os
Dania gorące:
– Polędwiczka wieprzowa z sosem kurkowym podana z puree ziemniaczanym oraz bukietem sałat z sosem winegret
(dla dzieci: paluszki z kurczaka podane z frytkami i surówką z marchewki)
– Zupa krem z warzyw sezonowych
– Pierś w sosie serowo-brokułowym, udziec indyka duszony w pigwie podane z ryżem i warzywami z wody (danie podane na półmiskach)
Przystawki na zimno:
– Befsztyk tatarski
– Wędlina własnego wyrobu
– Schab z farszem jajeczno-chrzanowym
– Rolada z udźca indyka z orzechami
– Roladki z udek drobiowych z omletem szpinakowym, żurawiną i sosem majonezowo-koperkowym
– Śledź w ziołach
– Jajka faszerowane i dekoracyjne
– Rolada rybna z farszem szpinakowo-paprykowym
Sałatki:
– Sałatka brokułowa
– Sałatka cezar z kurczakiem
– Sałatka z kaczką
Pozostałe:
– Ciasto domowego wypieku(4 rodzaje)
– Kawa, herbata
– Soki owocowe, woda z cytryną