Menu 200zł od osoby (dzieci 50% ceny)
Dania gorące:
– Zupa krem z warzyw sezonowych
(dla dzieci: rosół z makaronem)
– Schab wieprzowy wolno gotowany z sosem musztardowym podany z puree ziemniaczanym
i bukietem sałat z sosem winegret
(dla dzieci: paluszki z kurczaka podane z frytkami i surówką z marchewki)
– Filet kurczaka ze szpinakiem i karmelizowaną gruszką, medaliony z indyka z sosem morelowym podane z kluskami śląskimi i warzywami w emulsji (danie podane na półmiskach)
Przystawki na zimno:
– Befsztyk tatarski z marynatami
– Wędlina własnego wyrobu
– Schab z morelami i pomelo
– Pasztet z dzika z siemieniem lnianym podany z sosem żurawinowym
– Roladki z udek drobiowych z omletem szpinakowym i pistacjami i sosem majonezowo-koperkowym
– Śledź z bakaliami i czerwoną cebulą
– Jajka faszerowane i dekoracyjne
– Kruche babeczki z pastą
– Sajgonki warzywne z dipem
– Sałatka brokułowa
– Sałatka z pieczonym łososiem
Pozostałe:
– Ciasto domowego wypieku(4 rodzaje)
– Kawa z ekspresu, herbaty w różnych smakach
– Soki owocowe, woda niegazowana z cytryną