Nasza Szefowa Kuchni, specjalnie dla Państwa przygotowała ofertę potraw wigilijnych i świątecznych przygotowanych według tradycyjnych receptur.

Domowe smaki oraz elegancka forma podania sprawią, iż zamówione potrawy będą się wspaniale prezentować na świątecznych stołach w państwa firmie lub w naszym lokalu.

Zapraszamy do zapoznania się z naszymi propozycjami.

MENU I – 47 zł brutto/osoba

Przystawki na zimno:

– kutia z makiem i bakaliami,
– śledź w ziołach,
– śledź po kapitańsku z rodzynkami,
– ryba w sosie greckim,
– rolada rybna z kurkami,
– karp w galarecie,
– tradycyjna sałatka jarzynowa,
– sałatka wigilijna z żurawiną,
– pieczywo.

Słodkości:

– rolada makowa,
– piernik staropolski,
– keks z bakaliami.

Cena obejmuje:

– dania przygotowane na półmiskach jednorazowych,
– dowóz we wskazane miejsce.

MENU II – 62 zł brutto/osoba

Dania na gorąco:

– barszcz czerwony z kruchym pasztecikiem,
– pierogi wigilijne podane na kapuście z grzybami.

Przystawki na zimno:

– kutia z makiem i bakaliami,
– czebureki z miodem i makiem,
– pstrąg faszerowany podany w całości,
– śledź po kapitańsku z rodzynkami,
– ryba w sosie greckim,
– karp w galarecie,
– dorsz w płatkach migdałowych,
– sajgonki z farszem warzywnym z dipem czosnkowym
– koperty z ciasta francuskiego z suszonymi pomidorami i warzywami
– tradycyjna sałatka jarzynowa,
– sałatka z krewetkami na bukiecie sałat,
– pieczywo.

Słodkości:

– rolada makowa,
– piernik staropolski,
– keks z bakaliami.

Napoje:

– kompot wigilijny z suszonych owoców.

Cena obejmuje:

– dowóz we wskazane miejsce,
– dekorację stołu z akcentami świątecznymi,
– nakrycie i zastawę,
– obsługę kelnerską.

MENU III – 73 zł brutto/osoba

Dania na gorąco:

– pierogi wigilijne podane na kapuście z grzybami,
– okoń nilowy z sosem opieńkowym, ziemniaki opiekane w ziołach, surówka wigilijna.

Przystawki na zimno:

– kutia z makiem i bakaliami,
– czebureki z miodem i makiem
– szczupak faszerowany podany w całości,
– śledź w ziołach,
– śledź po kapitańsku,
– ryba w sosie ananasowym,
– karp w galarecie,
– dorsz w płatkach migdałowych
– tatar z łososia na pumperniklu,
– sajgonki z farszem warzywnym z dipem czosnkowym,
– tradycyjna sałatka jarzynowa,
– sałatka z krewetkami na bukiecie sałat,
– pieczywo.

Słodkości:

– rolada makowa,
– piernik staropolski,
– keks z bakaliami
.

Napoje:

– kompot wigilijny z suszonych owoców,
– kawa i herbata.

Cena obejmuje:

– dowóz we wskazane miejsce,
– dekorację stołu z akcentami świątecznymi,
– nakrycie i zastawę,
– obsługę kelnerską.

Zamówienia można składać pod numerem: 605 994 937