Nasza Szefowa Kuchni, specjalnie dla Państwa przygotowała ofertę potraw wigilijnych i świątecznych przygotowanych według tradycyjnych receptur.
Domowe smaki oraz elegancka forma podania sprawią, iż zamówione potrawy będą się wspaniale prezentować na świątecznych stołach w państwa firmie lub w naszym lokalu.
Zapraszamy do zapoznania się z naszymi propozycjami.
MENU I – 47 zł brutto/osoba
Przystawki na zimno:
– kutia z makiem i bakaliami,
– śledź w ziołach,
– śledź w sosie curry,
– ryba w sosie greckim,
– rolada rybna z pistacjami i szpinakiem,
– karp w galarecie,
– tradycyjna sałatka jarzynowa,
– sałatka wigilijna z żurawiną,
– pieczywo.
Słodkości:
– biszkopt z makiem,
– piernik staropolski,
– keks z bakaliami.
Cena obejmuje:
– dania przygotowane na półmiskach jednorazowych,
– dowóz we wskazane miejsce.
MENU II – 62 zł brutto/osoba
Dania na gorąco:
– barszcz czerwony z kruchym pasztecikiem,
– pierogi wigilijne podane na kapuście z grzybami.
Przystawki na zimno:
– kutia z makiem i bakaliami,
– czebureki z miodem i makiem,
– pstrąg faszerowany podany w całości,
– śledź po kapitańsku z rodzynkami,
– ryba w sosie greckim,
– galaretka z karpia z groszkiem zielonym i brokułami,
– dorsz w płatkach migdałowych,
– sajgonki z farszem warzywnym z dipem czosnkowym
– koperty z ciasta francuskiego z suszonymi pomidorami i warzywami
– tradycyjna sałatka jarzynowa,
– sałatka z krewetkami na bukiecie sałat,
– pieczywo.
Słodkości:
– świąteczny sernik z brzoskwiniami,
– piernik staropolski,
– keks z bakaliami.
Napoje:
– kompot wigilijny z suszonych owoców.
Cena obejmuje:
– dowóz we wskazane miejsce,
– dekorację stołu z akcentami świątecznymi,
– nakrycie i zastawę,
– obsługę kelnerską.
MENU III – 73 zł brutto/osoba